Sada je priznala da li se kaje zbog svega što se desilo.Anabela Atijas je već dugo u žiži javnosti zbog odnosa sa kćerkom Lunom Đogani, sa kojom je bila u rijalitiju.

"ČESTO PLAČEM ZA KĆERKOM KOJU SAM IZGUBILA" Anabela otvorila dušu, nimalo joj nije lako da priča o Luni
Foto: Rajko Ristić/RAS Srbija

Pjevačica je otkrila i u kakvim je sada odnosima sa kćerkom Lunom.

– Ne kajem se, ne kajem se zbog krupnih stvari koje su promijenile tok života, mislim da su to iskušenja koja smo morali da prođemo, kako ko to gleda. Želje i mogućnosti su različite, nikada neću reći da ne bih ima želju, ali zavisi pod kojim okolnostima,Ja mislim da se sve dešava sa razlogom. Ništa se nije desilo (sa Lunom), nismo se pomirile. rekla je Anabela.

Dodala je da smatra da je sada trenutno ovako bolje, bez straha, tenzije, da paze šta će reći.

Foto: Goran Srdanov/RAS Srbija
Foto: Goran Srdanov/RAS Srbija

–  Ja žalim za mojom kćerkom, često je i oplačem, ali onom mojom kćerkom koja je nestala prije više godina.Ja ne vidim sebe u njenom životu, mislim da je njoj lijepo i bez mene, ako je tako, onda je ona na dobitku.  – rekla je pjevačica za Premijeru.

Naglašava kako sada brine o druge dvije ćerke, koje su krenule u školu, piše Blic.

– Svaka ima svoj svijet, jedna mi priča o tinejdžerskom dobu, ova mala tek kreće da otkriva neke stvari, jedna sa jedne, druga sa druge, ne znam sa kim pričam prije, rekla je pjevačica.

Anabela je dodala da je najbolja verzija sebe bila u svakom smislu.

– Molim samo svoje ćerke daa ne zaborave i moje odlaske na putovanja, rad, sve kako se mama borila i da pod tim uslovima budeš mama i vodiš u školu, vrtić, ako treba kod doktora, samo da to ne zaborave  Mogu samo da poželim svojim kćerkama da budu upola dobre majke kao ja,- istakla je pjevačica.