Ovan sklon preterivanju, Devica odlučila da se aktivira oko posla, Jarac srećan.

 

OVAN

 

Razmišljate o tome kako da rešite probleme koje imate u odnosu sa voljenom osobom. Potrudite se da kontrolišete sebe i svoju sujetu. Često možete da budete skloni preterivanju. Povedite računa o unosu tečnosti.

 

BIK

 

Nova veza u koju ste ušli ide neočekivanim tokom. Moguće je da su vam emocije pomešane. Očekuje vas faza koja vam donosi određena poslovna otežanja i komplikacije.  Moguć je pad imuniteta, posetite lekara.

 

BLIZANCI

 

Dopada vam se osoba koja pokazuje da nije sigurna da li uopšte želi nešto više od flerta. Razmišljate o promeni posla jer osećate da na trenutnom radnom mestu ne možete da budete sasvim zadovoljni.  Problemi sa sinusima.

 

RAK

 

Polako se rastajete od osobe koju ste jako voleli. Osećate veliku dozu razočarenja. Uspećete da rešite sve probleme koji su vas opterećivali.  Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu na poslu. Veoma dobro zdravlje.

 

LAV

 

Pred vama je povoljan period za nova ljubavna dešavanja. Očekuje vas susret sa osobom do koje vam je stalo.  Rešili ste da preuzmete veći deo posla kako biste bili sigurni da će sve biti perfektno odrađeno.  Manji problemi sa venama.

 

DEVICA

 

Pred vama je period u kojem ćete imati nova poznanstva i brojne prilike za nove veze  Vreme je da se posvetite poslu i da date sve od sebe kako bi rešili probleme koji vas opterećuju..Skloni ste gojenju, pazite na ishranu.

 

VAGA

 

Promene su vam neophodne. Moguće je da niste dobili iskrenost od voljene osobe i da ste zbog njenog stava veoma razočarani. Razmišljate o tome da uvedete neke inovacije u svoj posao. Stopala su vam osetljiva.

 

ŠKORPIJA

 

Imate osećaj da srednja rešenja više ne postoje. Nemate dovoljno koncentracije i teško vam padaju i osnovne poslovne obaveze. Sada je momenat u kojoj će vam veza napredovati ili će se prekinuti. Problemi sa nervozom.

 

STRELAC

 

Neko iz prošlosti pokušava da e vrati u vaš život ali vi na to ne pristajete jer imate novu ljubav. Moguće je da je ste ostvarili promene koj ste imali u planu i da ste iz tog razloga veoma zadovoljni.  Problemi sa zubima.

 

JARAC

 

Potrudićete se da voljenoj osobi pokažete šta želite od nje i šta očekujete od vašeg odnosa.  Vlada tenzija u vašem poslovnom okruženju i nije vam lako da nađete kompromis sa saradnicima.  Problemi sa cirkulacijom.

 

VODOLIJA

 

Očekuje vas susret sa osobom koja će pokazati da želi više od prijateljstva sa vama. Moguće je da ćete na poslovnom polju imati dosta otežanja koja će vas pratiti na sve strane. Moguće su alergijske reakcije.

 

RIBE

 

Možete da očekujete zanimljiv susret i poznanstvo sa osobom koja će na vas ostaviti dobar utisak. Moguće je da ćete imati dosta komplikacija na poslovnom polju i da ćete biti pod stresom.  Povećajte unos kalcijuma.