Vage zadovojne, Rakovi optimistični ,Blizanci emotivni, Škorpije uporne

OVAN

 

Ukoliko ste u braku prija vam pažnja partnerke. Zdravlje nije najbolje i ukazuje na probleme sa cirkulacijom.Imate lošu komunikaciju sa saradnicima. Ne prihvatate njihovu kritiku iako je rečena krajnje dobronamerno.

 

BIK

 

Emocije su vam proradile i imate potrebu da što više vremena provodite sa partnerkom. Savršeno vladate poslovnim podacima i na adekvatan način ih prezentujete potencijalnim poslovnim saradnicima. Zdravlje je stabilno.

 

BLIZANCI

 

Emocije su vam proradile i na sve moguće načine stavljate drugoj strani do znanja koliko vam je stalo do nje.  Malo ste posustali. Problemi su vas stisli sa svih strana i osećate da ste pod konstantnim pritiskom.  Bešika je osetljiva.

 

RAK

 

Energični ste, spremni da se suočite sa problemima i da ih rešite. Imate prilično optimističan stav kada je posao u pitanju.Ukoliko ste slobodni ne radite ništa konkretno u vezi promene statusa. Zdravlje je solidno.

LAV

 

Imate utisak da sve možete i to dokazujete rešavanjem poslovnih problema. Samopouzdanje vam je na nivou. Imate tajnu simpatiju kojoj još uvek niste spremni da pokažete osećanja. Zdravlje je dobro.

 

DEVICA

 

Odnos sa bračnom partnerkom nije najbolji. Mislite da vam oboma fali odmor i da bi u opuštenoj atmosferi mogli da poboljšate odnos.   Prepunili ste poslovni rokovnik obavezama i sada ste maksimalno posvećeni poslu. Pripazite na disajne organe.

 

VAGA

 

Prija vam što neko ceni vaš rad, ali niste sigurni da treba da promenite tim. Ljubomorni ste i potrebna vam je pažnja partnera.   Dobijate novu poslovnu ponudu i to od konkurencije.Što se tiče zdravlja malo ste napeti.

 

ŠKORPIJA

 

Zadovoljni ste jer ste konačno prevazišli neke poslovne teškoće. Imate potrebu da se osamite i na taj način napunite baterije.   Uporan trud konačno donosi rezultate. Partnerka nije oduševljena vašim ponašanjem. Zdravlje je solidno.

 

STRELAC

 

Uz takav stav normalno da vas čeka poslovni uspeh. Niste zadovoljni emotivnim životom.  Samouvereni ste, ambiciozni i imate jasne ciljeve.  Imate potrebu da volite i da budete voljeni. Potreban vam je odmor.

JARAC

 

Svesni ste da će uloženi trud kadtad da se vrati. Pred vama je zanimljivo poznanstvo. Naravno da ne pokazujete interesovanje i ostavljate utisak krute osobe.   Odgovorni ste i posao obavljate detaljno. Niste baš raspoloženi.

 

VODOLIJA

 

Imate jako puno obaveza, a kako ste odgovorni sve želite da uradite po vašim standardima. Partnerka ima puno razumevanja za vašu posvećenost poslu. Pod ogromnim ste stresom. Sto se tiče zdravlja savladaće vas umor.

 

RIBE

 

Snagu vam daju planovi koje imate za vikend. Slobodno vreme provodite u društvu voljene osobe i na taj način se revitalizujete.   Pokušavate da odradite što veći broj obaveza. Umorni ste i to rešavate uz pomoć tople, mirisne i opuštajuće kupke.