Pol Šoproni (40) godinama je tražio od svoje devojke Ališe Pilave (36) iz Velsa da se uda za njega, ali nikada mu zvanično nije rekla “da”.

Međutim, njegova izabranica odlučila je da priredi iznenađenje koje Pol nikada neće zaboraviti. Organizovala je lažno venčanje za dvoje prijatelja, gde je Pol bio kum.

venčanje, Pol Šoproni, Vels
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

On je ostao šokiran kada je svoju buduću suprugu ugledao u venčanici. Otpevala je svoju omiljenu pesmu, a potom je pala na kolena ispred Pola pa ga zaprosila. Sve je zabeženo kamerom. Na snimku Pol nakon prosidbe kaže: “Ne!” i beži, ali sve se završilo poljupcem i zagrljajem.

venčanje, Pol Šoproni, Vels
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

“Poslednje dve godine tražio je od mene da se venčamo oko 30 puta dnevno”, rekla je Ališa, objašnjavajući zašto se odlučila na ovu smicalicu. “Osim toga, već sam bila u braku dva puta i pomalo sam oklevala da sve to ponovim”, piše Metro.

“Radio je stvari, tipa, stajao napolju ujutru dok sam vozila, držeći bilbord sa natpisom “hoćeš li se udati za mene?”, baš me sramotio, pa sam mislila da ga rešim bede.

venčanje, Pol Šoproni, Vels
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Da bi se bila sigurna da ne sumnja ništa, Ališa je imala svoje metode.

“Jednom ili dvaput je postao sumnjičav pa sam morala da se svađam samo da bih mogla sama da planiram naše venčanje“, rekla je.

“Dakle, da, bilo je nekoliko noći kada je na kraju spavao napolju u kombiju, blagosloven bio.”, rekla je ona.

venčanje, Pol Šoproni, Vels
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Ališa je sve organizovala, od venčnice po meri do torte na tri sprata i svadbenu vožnju u ružičastom automobilu.

“Ni za jedan minut nisam sumnjao u to”, priznao je Pol i nastavio.

“Kada je došla pevajući našu pesmu – u početku sam mislio da je to šala. A čak i sada, uprkos činjenici da sam verovatno pogledao video sto puta, još uvek ne mogu da verujem. Pošteno, moram da kažem da sam prilično impresioniran svime što je sve uspela da uradi.”

To je bio veliki dan za Pola, istog dana je bio zaprošen i oženio se. Ova priča je najpre objavljena prošle godine, ali je opet došla u žižu javnosti jer ovakve ljubavne priče uvek privlače ljude.

(Kurir.rs)