Još uvek se kriju.

Pevačicu Teodoru Džehverović,smuvao najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe.

Za vezu su rekli samo najbližim prijateljima, pa Đokovići još uvek nisu upoznali novu snajku! Zajedno su već četiri meseca, ali to kriju od javnosti.

– Zajedno su već četiri meseca, ali još uvek ne žele da se u javnosti predstavljaju kao par. Trude se da ne izlaze zajedno, već se viđaju tajno u Đorđevom stanu na Novom Beogradu. Dogovorili su se da kriju svoju vezu dok ne postane ozbiljna, ali i zato što nikako ne žele da im mediji budu za petama  Đole i Teodora upoznali su se preko zajedničkog prijatelja na ručku u Beogradu i odmah su sevnule varnice. Razmenili su brojeve telefona, počeli da se dopisuju, a ubrzo su se i smuvali. – priča dobro obavešten izvor a prenosi “Informer”.

Zaljubljeni par uveliko planira zajedničko letovanje.Za razliku od prošle devojke Tijane Ralić, s kojom je proveo četiri godine i koju je odmah predstavio porodici, Đorđe još nije upoznao Teodoru s mamom Dijanom, tatom Srđanom, braćom Novakom i Markom, snajkom Jelenom…

– Rekli su da im je lepo u vezi i da imaju slična interesovanja. Ako sve prođe dobro, na jesen će početi da žive zajedno u Đorđevom stand!Počeli su i da planiraju zajednički odmor tokom leta, žele da vide kako će se slagati kada se dve sedmice ne budu odvajali ni tren. – priča izvor.

 

Đorđe Đoković

Đorđe Đoković
Foto: Youtube printscreen/Tijana Ralic Djordje Djokovic

– Brine da li će joj zameriti što se takmičila u prvoj sezoni “Zadruge” i kako će je prihvatiti. Najverovatnije će se svi okupiti na ručku pre nego što Đorđe i Teodora odu na more  Đole je želeo da upozna Teodoru sa roditeljima i braćom, ali ona ga je zamolila da još malo sačekaju jer ima veliku tremu! – završava priču izvor, a prenosi “Informer”.