Ispovest mlade potresla je Srbiju

Kum upropastio venčanje, okupirala je pažnju svih u Srbiji i njene reči se svuda prepričavaju,ispovest jedne mlade iz Kruševca.

Njena izjavu prenosimo u celosti:

“Gospođo matičarko, ako se ne ljutite?Imam ja nešto pre toga. ” pitao je on.

Laza otišao do svoje devojke, za koju nismo ni znali da postoji a još manje da će doći na našu svadbu, zaboga, on je venčani kum i zašto bi dovodio nepoznatu, anonimnu osobu sa kojom je navodno u vezi tri nedelje na takvu jednu svadbu?!  Svi su bili šokirani, ali od šoka niko nije odreagovao, a matičarka je mimikom dala znak da može da uradi to što je naumio.

Pritom, znamo se svi punih 14 godina i znao je da smo Martin i ja o ovom danu sanjali.

A onda je počeo PAKAO!Dan posle venčanja, ljubomorna svekrva je mom mužu postavila ultimatum: ona ili ja!

Godinama. E, zato sam besna.

Ljudi su od šoka počeli da se smeju.   Izgovorio je četiri reči koje mi i dalje odzvanjaju u glavi: “Udaj se za mene“. Uglavnom, prišao je devojci i kleknuo.

I dok su svi bili ushićeni i veseli, ja sam zgroženo posmatrala sve.

I tek posle nekoliko minuta, matičarka nas je vratila u realnost rečima “Izvinite, imam zakazano sledeće venčanje za pola sata, možemo li da obavimo ovaj čin?” Čak je i Martin oduševljeno otišao da izljubi novopečene verenike.

I svima je bilo lepo, svi su bili srećni, osim mene.I tada sam rekla da.

Problem je što je za to odabrao najgori trenutak i što nije pitao mladence da li se slažu da im neko ukrade trenutak.

Svima je bilo super što su mi drugi ukrali to. Razumite, nije problem što je neko nekog prosio.Od tog trenutka se pola svadbe ni ne ne sećam. Toliko je sve postalo nevažno, mojih pet minuta, moj trenutak najvažniji u životu je upropašćen… i to niko nije razumeo.

 

Čekam slike sa svadbe, rekli su dobićemo ih za desetak dana, i plašim se na šta će ličiti. Da li ću toga želeti da se sećam do kraja života?

Razmišljam da se možda i razvedem. Eto. E, sad mi sudite”I pitam se, da li želim da provedem život sa čovekom koji i dalje ne shvata kako sam doživela događaj sa našeg venčanja, jer je njemu to, izgleda ok!, ispričala je devojka.

Izvor: Espreso