Milena M. (35) iz Kragujevca u koju je 16. maja pucao suprug Vladimir, izgubila je danas borbu za život.

Nesrećna žena biće sahranjena u sredu.

Milenina porodica želi da se zahvali svim lekarima i onima koji su bilo spremni da joj pomognu.

Kao i lekarima na VMA koji su bili spremni da je prime tamo u svakom trenutku, na žalost povreda je bila takva da je izgubila borbu za život.

Podsetimo, Milena je radila kao doktorka u Nemačkoj u Drezdenu, a suprug je ostao u Kragujevcu sa decom i tako su živeli već tri godine. Trebalo je da srede papire i nastave zajednički život u Nemačkoj, a planirali su da putuju u Drezden. Milena je pre toga došla u Kragujevac na kratkotrajan odmor.

Ona je živela u Nemačkoj i planirala je da vodi muža i decu sa sobom. Imaju dvoje dece, sina (8) i ćerku (6).

– Bili kod rodbine da se pozdrave i zločin se dogodio tu noć. Pucao joj u glavu, jedanput – rekli su poznanici ove porodice i dodali da je najverovatniji razlog zbog kojeg je Vladimir pucao u Milenu to što je sumnjao da ga vara.

Sve se dogodilo u porodičnoj kući, muž je pucao u nju u dnevnoj sobi, a deca su spavala u svojim sobama i nisu ništa čula.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu brzo su uhapsili Vladimira M. (40) iz Kragujevca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopšteno je 16. maja iz MUP-a.