Iako mnogi misle da dolazi samo do svađa između učesnika, ipak je izbio incident između Jelene Golubović i voditeljke Jelene Maćić.U vili „Parova“ tenzija se ne smiruje.

Jelena GolubovićFOTO: RAS / RAS SRBIJA
Jelena Golubović

Na to je skočila Golubovićeva i odbrusila svojoj imenjakinji “da zbog takvog stava i nema dečka”.Svađa je nastala kada je Maćićeva rekla da nikako ne podržava kada se muškarac koji je u vezi dopisuje sa drugim devojkama.

Maćićeva je pokušavala da ostane staložena i mirno odgovorila rediteljki:

– Tišina! – rekla je voditeljika.

– Ja sam u vezi godinama, za razliku od tebe.

 

Na to je Golubovićeva nastavila sa provokacijama:

– To možeš da kažeš svojoj ćerki! – odbrusila je Golubovićeva.

Međutim u tom trenutku je režija sklonila kadar sa njih dve, tako da nije zabeležen snimak incidenta.Tada je rediteljka, koja je pre mesec dana ušla u ovaj rijaliti, prišla voditeljki, navodno je udarila i polila vodom.

Ubrzo posle okršaja sa Golubovićevom, Maćićeva se oglasila na Instagramu i poručila da je završila sa vođenjem “Parova”:

Jelena MaćićFOTO: INSTAGRAM / SCREENSHOT
Jelena Maćić

–  Izvinjavam se svim gledaocima što sam u programu pokazala srednji prst. Dala sam otkaz. Vreme je za nešto drugačije u mom životu. – napisala je šminkerka i dodala:

–  Užasno je teško biti kritičan i hladan, a sa druge strane imati svoje favorite među takmičarima. Oni su divni ljudi, ali neću dozvoliti da neko od njih vređa moje dete. Čitavih 11 meseci sam iz sve snage nosila na leđima “Parove” i to pet noći nedeljno. Shvatite da sam se slomila. – zaključila je Jelena Maćić.